Bliv Mentor og undervis i mere end 500 forskellige emner

Bliv Mentor hos os og undervis elever hjemme eller ude, og tjen ekstra penge samtidig.

Nærbillede af mentor som arbejder med computer, papir og pen

Bliv mentor hos Menti.dk

Menti.dk er en hjemmeside med to formål. Det ene formål er at tilbyde undervisning og lektiehjælp, enten hjemme hos eleven selv, eller online. Det andet formål er at give en god jobmulighed for studerende eller de som gerne vil have lidt ekstra indtjening.


Nadia Parbo fra København er mentor hos Menti og underviser i bl.a. dansk og grammatik.


På Menti.dk kan du nemlig både få undervisning og lektiehjælp, eller du kan få job som underviser og lektiehjælper.

Kvindelig mentor med elever i baggrunden der skriver på en grøn tavle

Online mentor for elever

Er der noget du bare er rigtig god til, og som du gerne vil lære fra dig? Måske er det matematik, dansk eller måske er det fransk eller spanks?

Du har muligheden for at dele ud af din viden, blive en mentor for en elev, og hjælpe andre med deres lektier, samtidig kan du arbejde hjemmefra og tjene lidt ekstra.

Vi har brug for mentorer indenfor alverdens fag. Du behøver ikke at være uddannet lærer, men du skal selvfølgelig have en god bred viden og færdighed indenfor det emne du vil tilbyde lektiehjælp i. Det vigtigste er dog at du brænder for det som du vil undervise i, og hjælpe andre med at blive dygtigere.

Underviser smiler og kigger ud mod publikum

Sådan kommer du i gang

Hvis du har fået lyst til at blive mentor, skal du starte med at oprette en profil hvor du indtaster navn, adresse, e-mail og dit kodeord.

Herefter får du tilsendt en e-mail hvor du skal aktivere din profil. Når din profil er aktiv, skal du logge ind med din e-mail og dit kodeord.

For at komme i gang skal du fortælle hvad du vil undervise i, eller i hvilke/hvilket fag du kan tilbyde lektiehjælp. Først tilføjer du dit fag eller emne, du kan sagtens tilføje flere ting, og derefter indtaster du hvor du arbejder fra, og om du tilbyder online undervisning og lektiehjælp.

Når du skal indtaste det fag du gerne vil undervise i eller det fag du tilbyder lektiehjælp i starter du med at indtaste f.eks. Engelsk. Under beskrivelse kan du uddybe lidt nærmere om, hvorfor du gerne vil tilbyde lektiehjælp indenfor dette fag, og hvilke kvalifikationer du har indenfor faget.

Herefter skal du markere om du tilbyder lektiehjælp til grupper eller private, eller begge dele. Nu skal du fortælle på hvilket niveau du kan tilbyde lektiehjælp – valgmulighederne er begyndere, øvede, erfarne og eksperter.

Du kan godt markere flere niveauer. Du skal også oplyse hvilken aldersgruppe du kan hjælpe, f.eks. 8 – 17 år. Til sidst skal du indikere hvad din timepris er.

Det er en rigtig god ide at uploade et billede til din profil også, da det gør din profil mere synlig, der er også nogle der kan finde på at vælge en underviser eller lektiehjælper fra hvis der ikke er noget billede tilføjet.

Fem Mentorer gør klar til at undervise til eksamen

Mentor fordele for undervisere

Der er mange fordele ved at blive Mentor hos os. Her er nogle af dem:

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Vejledning og hjælp til SRP opgaven

Lektiehjælp online

Find en egnet lektiehjælper

Dansk som andetsprog - lær det danske sprog

Få undervisning i engelsk

Fy styr på din SRP opgave - gennemgang af opgavenUdvalgte undervisere