Effektiv danskundervisning, find en dygtig lærer og bliv bedre til dansk

Få danskundervisning på højeste niveau til en lav pris, find en kompetent underviser her

Effektiv danskundervisning på det rette niveau, kan løfte dit danske sprog, din grammatik og din skrift. Find den rette danskunderviser her og bliv bedre til dansk allerede idag. Det er 100% gratis at kontakte alle danskundervisere.

Ældre elever i klasselokale med dansklærer

Danskundervisning med egen lærer

Ønsker du at snakke bedre dansk og leder efter efter en dygtig danskunderviser eller kunne du bruge en hjælpende hånd derhjemme med lektierne fra skolen?

Har du brug for at blive bedre til at snakke og skrive dansk eller har du snart eksamen, og føler at du ikke er så forberedt som du burde være ?

Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har danskundervisere som kan komme hjem på din bopæl og hjælpe med sproget, lektier og med eksamensforberedelser. Din danskundervisning kan også foregå på en skole eller hjemme hos underviseren.


Nadia Parbo fra København tilbyder danskundervisning, undervisning i grammatik og korrekturlæsning. Hun har undervist længe og har altid haft gode erfaringer med elever og de resultater som de har opnået. Se Nadias profil her


At læse til eksamen og sætte sig ind komplekse emner og problemstillinger kan være en stor udfordring midt i en allerede travl hverdag. Man er som studerende under et stort tidspres og skal for manges vedkommende gennem et længere pensum i mange forskellige emner.


For at forberede sig bedst muligt til kommende eksaminationer, kan det tit være en god idé modtage danskundervisning nogle måneder inden eksamen.

Mandlig lærer med grøn tavle i baggrunden

Fordele ved danskundervisning

Der er mange fordele ved gå til danskundervisning. Din danskunderviser har tit stået i samme situation som dig, og har stor erfaring med at planlægge og tilrettelægge undervisnignen så den passer til netop dit behov.


Du vil få sparring og hjælp med de emner som du skal til eksamen i og arbejder sammen med en engageret lektiehjælper. Mange af vores lærere har flere års erfaring fra professionelle jobs, eller fra længerevarende uddannelser.


Fordelene ved at modtage danskundervisning er bl.a.:

To elever snakker sammen bag hylde på biblioteket

Hvordan finder jeg en danskunderviser ?

Det er nemt at finde frem til rette danskunderviser på Menti.dk.

På denne side kan du søge på alle undervisere tilknyttet hjemmesiden. Du kan også gå direkte til en liste over alle vores danskundervisere som står klar til at hjæle dig.

Som kommende elev, kan du helt gratis kontakte alle de undervisere som du ønsker og stille alle de nødvendige spørgsmål til underviseren som du finder relevant.

Når den indledende samtale er foregået, kan du sammen med din kommende danskunderviser planlægge hvordan undervisningen skal foregå fremadrettet, og hvor meget den skal koste.

Kvindelig studerende læser en rød bog i rød stol

Hvor vil min danskundervisning foregå ?

For langt de flestes vedkommende foregår danskundervisningen hjemme i elevens private hjem. Dog kan undervisningen også foregå på en skole, hjemme hos underviseren eller andre relevante lokaler.


Efter en egnet danskunderviser er fundet, aftaler du sammen med underviseren hvor mange lektioner der eventuelt er brug for og hvad prisen for disse lektioner er.


For at få den bedst mulige danskundervisning, kan det være en god idé at kontakte flere undervisere på én gang, og høre mere om deres faglige niveau og kompetencer. Dette gøres for at sikre, at dine forventninger stemmer overens med underviserens.

Af Thomas Jensen, skribent

Tilbage til artikler

Læs også

Vejledning og hjælp til SRP opgaven

Lektiehjælp online

Find en egnet lektiehjælper

Dansk som andetsprog - lær det danske sprog

Få undervisning i engelsk

Fy styr på din SRP opgave - gennemgang af opgavenUdvalgte undervisere